27 Νοε 2009



Βουίζουν οι διάδρομοι κεντρικού νοσοκομείου της Αθήνας για το  ομαδικό σεξ γιατρών και νοσοκόμων. Συντονιστής ο ουρολόγος. Ποιοι συμμετείχαν και πώς αποκαλύφθηκαν;








Το νοσοκομειο είναι από τα πιο γνωστά της Αθήνας. Η ομάδα που συμμετείχε στα όργια μεγάλη. Τρεις άντρες γιατροί και έξι γυναίκες νοσοκόμες, γιατρίνες και υπάλληλοι διοικητικού προσωπικού με οργανωτή των ομαδικών περιπτύξεων τον ουρολόγο.

Τα ομαδικά όργια γίνονταν σε εργάσιμες ώρες χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα. Γιατροί και νοσοκόμες ξέκλεβαν λίγο χρόνο από την εξυπηρέτηση ασθενών και οι κένες κλίνες του νοσοκομείου αναστέναζαν από ζωή.


Όλα κυλούσαν ρολόι για το άτακτο νοσηλευτικό προσωπικό μέχρι που ο ουρολόγος αποφάσισε να αρχίσει τα βίτσια. Ήθελε να βιντεοσκοπήσει τις περιπέτειες και μάλιστα κρυφά από τις νοσοκόμες. Τελικά, τα κατάφερε, αλλά κάποια στιγμή ένα από τα επίμαχα DVD έπεσε στα χέρια μιας από τις γυναίκες που έπαιρναν μέρος στα όργια. 


 χμ...αυτο ειναι οντως αμαρτια



 αλλα ποσες φορες..μα ποσες ειχα τετοιες τρελες φαντασιωσεις 



ακομα και μεσα σε ενα οδοντιατρειο , στον γυναικολογο μου ,με την παθολογο μου (οικογενειακη γιατρος βεβαια στην παιδικη μου ηλικα)..μπορει και εσεις..μπορει....




 nevermind!!!

την επομενη φορα θα το εφαρμοσω!!
οπου μου κανει κεφι
χυμα στο κυμα...χυμα στους διαδρομους 

μεχρι τοτε....


1 σχόλιο:

  1. Και μεις και μειςςςςςςςςςςς.
    Τα καλυτερα ειναι οπου εχει κοσμο και εισαι στη τσιλια don't σε παρει ματι κανεις.
    Καλο Σ/Κ.
    "Don't"

    ΑπάντησηΔιαγραφή